GOTOWANIE Z PATRYKIEM WRÓBLEWSKIM – toscańska zupa Ribollita
Kolejny live, kolejne wspaniałe gotowanie za nami!
Tym razem nasz kucharz zdecydował się na pokazanie Wam naszej nowości w karcie. Włoska zupa Ribollita lecz w autorskiej wersji naszych kucharzy. Zdecydowanie sycąca i treściwa dzięki składnikom, które się w niej znajdują. Cebulka, czosnek, fasola, ziemniaki, pomidory, seler naciowy – te składniki tworzą tę pyszną, specyficzną zupę!
Co ważne! Z karty możecie zamówić wersję zarówno wegańską jak i z mięsem.
W pięknych okolicznościach pogody mieliśmy okazję gotować na naszym tarasie, który znajduje się przy Sali Tarasowej w restauracji z widokiem na nasz toscański obiekt.
Jeśli macie chęci zachęcamy do zrobienia zupy we własnej kuchni! Cały przepis, krok po kroku znajdziecie w naszym live, który zapisany jest jak każdy inny na facebookowym profilu Hotelu Toscania. Dajcie znać czy próbowaliście Ribollity w restauracji czy w domu.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.